Klobása z ryb KALAHARI

Mimořádný chuťový zážitek – to jsou jasně pikantnější rybí klobásy KALAHARI.

Hmotnost

190g

r

Skladování

Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C a po otevření spotřebujte do 24 hodin.

}

Doba expirace

3 týdny

Rybí výrobek tepelně opracovaný. Pikantní. Vakuově baleno.

Složení:

Rybí maso ze sumečka afrického (Clarias gariepinus) 69 %, vepřové maso, škrob bramborový, dusitanová sůl s jodem (sůl, jodičnan draselný), voda, směs koření, glukózový sirup, kvasničný extrakt, stabilizátor E451, antioxidanty (E300 a E301). Může obsahovat stopy arašídů. Přírodní vepřové střívko.

Výživové údaje ve 100g:

Energie: 647kJ / 155kcal
Tuky 8,7g
– z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g
Sacharidy 2,6g
– z toho cukry 0g
Bílkoviny 16,5g
Sůl 2,1g

Výrobce:

Tilapia s.r.o., Tržní 274/2, 390 01 Tábor, Česká republika.